jag älskar kanter


och när det gäller brödkanter får dom gärna vara djupfrysta. mmm. och kortkanter är finast när de är volangiga. varför görs inte sådana längre liksom!

mamma och jag mjukstartar påsken


dom är faktiskt gula! allt som är gult är påskigt. det är ju så..

jag älskar tranan

något av det bästa som finns är faktiskt skattjakter. det är sånt som är lika roligt att få som att ge.
jag älskar tranedagen.

min marsblomma


jag börjar tvivla på min blommas extensiella tillstånd. jag vattnar den och sånt ibland. ställde den i solen förra veckan. han får all kärlek han kan få. men hallå! det är något skumt. han har sett ut så här i sen månader nu. porslinhy och inga tecken på åldrer... jag tror att det är en blomma från mars. måste vara något sånt.

att artikulera M jättehårt kittlas


jag studerar. tills jag blir helt snurrig. bokstavligt talat. ösregnigar promenader, äggröra och 5+ koppar kaffe piggar upp och keep me going om man säger så. koncentrationen är ju liksom aldrig där den ska vara. idag har den till exempel varit i våffel-landet. vi diskuterade om våfflor har fyra eller fem delar.. och vi har inte kommit överens, ännu.
och så har jag sagt till mig själv att det inte blir något lördagsgodis, ever , om jag misslyckas. (det borde liksom trigga motivationen..)

min ankfamilj

för en eller två veckor sedan flyttade det in två rosa suddgummi-ankor i mitt rum. jättefint
tyckte jag. de var kära och nu kryllar det av helt jättegulliga ank-valpar :) de bor på min
säng-gavel och håller ordning och reda på saker. hej säger jag.

red laces
att leka med snören är lite av en favoritlek. speciellt om man har snören med jordgubbsmak.
kolasnören är ok, men jordgubbsnören är röda och jättemycket finare på alla sätt och vis.

tekniken är ett hot.

näe! spotify fattar när man trycker på "ljudlöst" när det blir reklam!! vart fan är tekninken påväg egentligen? det är min fråga.. tekniken kommer ta över våra samhällen och elda upp våra hus och ta våra barn ifrån oss och lämna oss att dö i öknen. det var min första tanke.
sämsta tekniska utvecklingen idag.

hej blåval.


hej min tunga vill bli en blåval när han blir stor.
jag lämnade min matsäck hemma på sängen så det blev godis för hela slanten hela dagen idag. det och en grönsakig underjordsmacka. och alltså. jag älskar godis som färgar tungan sådär helt jätteblå. det är underbart.

jag är jättekär ♥


jag-finner-inga-ord-vad-fint.

pippi säger att det gårjag täbkte såhär. att om pippi kan bära en hel häst och gå på räcken och sånt där borde jag kunna skriva en uppsats på en sådär en timme och sexton minuter. jag röstar ja.


baby jakob ♥


har precis varit hemma hos kusin maria, för hennes bebis jakob ville bjuda på sockerbullar. världens finaste och sötaste lille bebis. min nya kompis. och jag tyckte det var kul när han nös när han låg i min famn, det var så sött. och sen fick han hicka, stackarn, det såg jobbigt ut och jag ville skrämma honom jättemycket. men jag gissade att han inte skulle förstå. så jag sa åt honom att han skulle ta ett par tre jättedjupa andetag istället, och det funkade ju som tur efter ett tag. puss

la mer


vi åkte spårvagn 11 i en evighet, 47 minuter, till la mer. och där var det såhär fint. sommarmoln, snöfläckade klippor, svan-skådning, sol, klippbestigning och hav hav hav. fint och jag hade platta skor med lagom bra fäste.

only for sookie stackhouse

jag skulle vilja förklara min kärlek till the true blood opening sequence. grotesk och
jätteläskig och underbar. helt min smak. och att konstnären bakom det hela också
gjort introt till six feet under är knappast omärkbart. i love it.

solfläckar


idag klippte jag inte i tidningen på jobbet... bokstavligt talat så klippte jag faktiskt inte.
men jag tyckte att dagens doris var så fin. för det är ju precis så det är nu. helt fint soligt och fräknar-odlar-väder. på en skala ett till tio, ett, två, fjorton! underbart.


bon voyage


om en timme, eller två, tågar lena och jag till andra sidan sverige. göteborg. vi ska
titta på bio och sen åker vi hem igen. typ. det blir fint. hilma fint.

den fina ängen på andra sidan sjön


vinterängen.


sommarängen.

det är så fint att gå runt dalilas sjö alltså. speciellt där tvärs över.

i love you more than rainbows


nu har hon åkt. igen. dumma dalila. till landet-allt-för-långt-borta. och min mage säger redan att han saknar dig för mycket. ja, han tycker synd om sig själv. men när vi minst anar det ses vi igen. det är så de kloka säger att man ska tänka, och det funkar faktiskt. du känns inte så långt borta.
puss

uposcardet är lite spännande att gå upp halv tre. mitt i natten minst sagt. jattetrött. men vad gör man inte. oscarsgalan är nästan den bästa nattaktivitet som finns. speciellt om man inte ska börja jobba om fyra timmar. så är inte fallet idag. men va fan. i love it.
när staden snöat över
jag kommer ihåg den gången jag hittade en skrynklig mandel. och att jag kände mig tvingad att äta upp den nästan endast därför att ingen annan skulle få för sig att göra det samma. just precis så är det nästan nu. jag har hört att folk vill skicka snön till helvetet, men det tycker inte jag faktiskt. det är ju så fint. fortfarande, ja.

försvinn dumma spöke för du finns inte

inatt blev jag jagad av den där indien igen. och han var sådär arg och jag gömde mig bakom ett bordsben. jag hade en sån där knasig jättetaggig igelkott i magen som sa att allting inte var ok. och så kom jag på det där med bordsbenet osv. det är så konstigt när drömmar inte försvinner när man vaknar. jag tycker inte om det alltså.

RSS 2.0