bambi-colaigår byggde jag en båt. av mitt badkar osv. väldigt kreaktivt. och så åt jag ostpizza med fanny och lena. och tittade på föräldrafällan osv. sen sov fanny i isbjörnströjan. och idag har vi fläkt omkring en massa på stan. druckit bambi-cola och inhandla randiga strumpor. till mobil och ipod. de blev glada minst sagt. och vilken frukost vi fick idag, fenan och jag. lena är värsta pannkaks-kingen hon.

näe

alltså. inatt drömde jag verkligen om ost. stora hårda ostar. storpack. jag kommer inte ihåg så mycket mer än att den var stor. det är lite läskigt när jag tänker efter. phanphan

SNÖ!!!heheheh!! vinter var det här!! jag hittade en snödriva bakom vårt hus när jag kom hem idag. den var väldigt fin. kanske ska göra en snögubbe kanske.
snart ska jag ner på staden och äta OSTpizza med fenan och lena lena. hej och hå hejdå.

sjörövarkarinjag ska marknadsföra pippi i london.


rymd var det här


önönönön. john leker med rymdfärja på kennedy space center. för arton år sedan.
en minut i sex fick mamma och jag vår rymd-action. det var fint. discovery is ready for take-of osv. det var spännande. värsta eld-kalaset.

jag döööööör


den här är ju så fin att man nästan börjar gråta.
jag ska klistra in den i min kalender och titta på den varje dag!

nästan för lätt

hallå hej. eh, jo jag glömde hämta en grej i förrådet.
ägd gånger två.

fönsterfångare

klockan är halv tio och det är värsta natten. idag har jag inga fönster på jobbet. det kom ett par fönsterfångare och bara tog dom. helt mörkt är det här inne och min hjärna inbillar sig att det är natt. eller att det är den tjugoandra december. förvirrad hjärna, minst sagt.
men jag har ju tablettasken. och de gula smakar precis som mitt shampo. kul. de bruna är sådana som tror att de smakar kola, men inte gör det.

äegd

he he he he! skicklig som jag är lyckades jag, under bevakning, smuggla ut fyra tabelttaskar från södras feta förråd. 
personalen nere i källaren har börjat bevaka oss när vi hämtar pärmar, med all rätt. kanske. he he. BURNED!
södras tablettaskar är för övrigt himmelska.

blå mjölk


ingen rymdaction. jag tröstar mig med blå mjöl. ett konstverk i mjölk. hur bra?! blåbärssoppa i mjölk. bäst. nom nom.

husdjuret kon


jag dör jag dör jag dör jag dör jag dör jag DÖR!

me love like gillar den här texten! som en bibel bär jag den alltid med mig i min kalender. idag när jag trasslat ihop säkert tjugonde tejpbiten på raken satte jag mig i ett hörn och läste den - och fick tillbaka lite livsglädje. typ.

604,800


604,800 sekunder kvar! sju dagar, en vecka. wow!! 
604,800 sekunder, det låter ju inte så mycket. alls! shit! näe! 604,800 sekunder är typ som att ha femhundra rikstaler, i enkronor, eller femtioöringar till och med. det blir ju i och för sig en ganska bra hög. faktiskt.

köttfärsförra veckan någon dag åt min familj köttfärs. fin köttfärs. faktiskt. jag tittade på den länge. och var helt "oj vad fint".

inte ok

hejåhå! jag stal en hand hasselnötter i matsalen idag. vilket gud straffade mig jäkligt hårt för. tillsammans med gravitationslagen satte han en nöt i halsen på mig. och jag trodde att jag skulle dö där ett tag. hosta-hosta-vill-spy-hosta-nästan-spy-gråta-lite-hosta-hosta-slockna-för-ögonen-hosta. det var fan läskigt. du gud, ska du hålla på sådär vill jag inte vara med och leka. stick.

inte som alla andra skrivare

skrivaren på södra tycks tro att han är en dammsugare (också kallad dustsucker).
eller är han som jag, en som tycker om att låta som konstiga saker. typ stavmixrar och dammsugare.
det var allt.

rymdaction

alltså va fan! vi kunde inte åka till jobbet förän kvart över sju. men det spelar ju ingen roll nu när det inte blir någon krasch-bang-boom-rymdfärja-action. jag vill ha rymd jag vill ha action jag vill ha rymdaction! nu blir det här bara en vanlig morgon iaf. boooring.

mardröm


inatt drömde jag något så ofantligt läskigt. när jag vaknade var jag helt  totalt svettigt skräckslagen. jag drömde att min mor och min far och jag helt fredligt satt på en bänk på stan och läste i var sin bok. helt plötsligt invaderas himlen av en sådär fem satanist-flockar med kajor. jag hatar kajor. vi springer mot bilen, men tar skydd inne på palladium. alla skriker och dör. pappa börjar bygga på någonting smart som ska döda alla helvetes-fåglar. sen vaknar jag, och vill dö lite.

ballerina


idag har jag lekt ballerina i eldhärjad skog med lena. fint.

tandborste


ge mig.

RSS 2.0