nu är det bra

:)
nu är det bra.
jag sitter på ett fint hotellrum. jag har fått mat och öl och oreo's och mjölk och kaffe och allt. och mamma och pappa ligger och sover. de är trötta. jag har druckit kvällskaffe för första gången på två månader så jag är motsatt trött. rättare sagt råpigg. men det var det värt.
och sladd-internet har de på hotellet. hur bra är inte det! asbra.
åh! nu är det bra.
och imorgon ska vi åka tunnelbana, och titta på slottet och dricka kaffe på mitt jazz-starbucks. åh! föresten. julmuggarna! de röda muggarna! de anländer till starbucksvärlden den 4e november. inte ok!
nu ska jag väl släcka eller något. sitta och läsa på toaletten kanske. eller kissa ut lite koffein så att jag kan få lite sömn. får ta det lungt med kvällskaffet framöver.

riktningsproblem


hehe! det här fick mig att skratta lite. inte bara jag som är förvirrad över åt vilker jävla håll man ska titta åt. och att det står "right" och "left" hjälper ju inte så mycket. right, ok, höger! *och jag tittar åt vänster*. men det är ju så det är. jag kommer aldrig lära mig! aldrig.
pilarna däremot, de är väldigt uppskattade!

tema: snart


pumpa. ja snart är det halloween. kön in till utstyrsel-affären var lång! rålång.
snart ja. ikväll är sista kvällen här i hostel-tv-rummet och imorgon är kvällen jag inte sitter ens nära det här stället. det är väldigt snart. så fint. först ska jag göra en massa sista grejer. sova en sista natt med öronproppar (kanske inte när jag tänker efter...), äta müsli för sista gången (på väldigt länge), och bära min 100-kilos-väska för sista gången (jag tänker tvinga pappa här framöver).
snart snart

paul kvart över fem


hej natt!
paul var så fin, och spökig, när jag gick hem. kvart över fem. kanske halv sex. jag älskar honom! jätteälskar. råälskar.
puss godnatt.

lingonsylt


idag när jag ritade av min tomma lingonsylt-burk upptäckte jag ett r. ett r jag i mitt hela tjugoåriga liv aldrig lagt märke till. i tjugo år har jag gått ovetande. jättelustigt! lingonsylt. rårörda lingon. rårörda. det första och det andra r:et känner jag igen. men idag säger jag för första gången hej till det tredje. jag har alltid trott att det hetat råröda lingon. röda lingon. jätteröda lingon liksom. men icke. och jag skyller delvis på att jag är uppvuxen i småland. landet utan r.
jag är lite besviken. vadå råröRda lingon. jag fattar vad det innebär, men hur kul är det att veta. jag som alltid trott att det hade med färgen att göra. jätteröda lingon. det är ju mycket finare. suck.
hej r trevligt att råkas, men jag kan inte bli kompis med dig. tyvärr. det går inte. jag har tänkt tanken, men nej, jag kan inte. det kommer alltid att vara råröda.

müsli


jag är trött. t-r-ö-t-t. trött. trött på müsli. jättetrött.

du är inte så snygg du heller


ikväll är det jag som är dinosaurien och en dum fransman som är kitty.
på pubben: jag sitter med min guinness och min bok och är lite irriterad för att jag väntat 45minuter på min mat. och så kommer han, den  där fransmannen och sätter sig vid mitt bord. han ville ligga. förmodligen. ja. "hej försvinn" är ungefär vad jag utstrålar. men de andra tomma borden tilltalar honom tydligen inte. han försöker lägga in en stöt och säger att det är lustigt att det sägs att svenska kvinnor blonda, långa, snygga och sexiga, för jag är ju inget av det. *dödsblick*. sen säger han att jag borde ta av mig mina glasögon och sluta upp med att läsa så mycket. det är inte sexigt. dö.

guinness


idag pappa! idag!! titta!! idag har jag druckit öl. guinness. jag håller vad jag lovar. alltid.
och hej ja jag lovar att det är en hel pint. inte en halv. och att min hand är jättestor. he he.
... min hand i jämförelse med en halv pint guinnes är troligtvis ungefär lika stor som morfars hand i jämförelse med en hel pint guinness. min morfar hade fina händer.

en klockan-fem-himmel


idag var klockan-fem-himmlen så fin. helt full av jättemånga små bommulstussar. så så fint. klockan-fem-himmlen-som-egentligen-var-klockan-sex-himmlen-men-ändå-inte. mamma, jag håller med. det är lite förvirrande med vintertid. fast det först när man tänker efter. accepterar man bara det faktum att klockan är fem, inte sex, är det inte så svårt. man ska inte tänka helt enkelt. men det gör man ju.
jag älskar vintertiden. jag älskar att mörkret kommer en timma tidigare och att det bara kommer bli mörkare och mörkare och mörkare. hej snart är det vinter! det tycker jag om.

karameller


åh! idag hittade jag världens sötaste karamell-butik. jätteliten och helt helt söt. kunde bara inte låta bli att gå in. och jag köpte jättefina färgglada karameller. mest för att de var fina. helt ok goda, men helst skulle jag vilja tejpa upp dom på väggen. det är dom i glasburken längst ner till höger. färg färg färg.

sjöWALL·E


åh. jag skrattade lite för mig själv när jag hittade sjöWALL·E flytandes där i floden. i eat rubbish. helt sött. precis som WALL·E förutom det faktum att WALL·E spottar ut sitt skräp och så vidare.
åh, WALL·E! *skriver dit på att-göra-när-jag-kommer-hem-listan: titta på WALL·E*

afternoon tea


igår gjorde jag det på riktigt. afternoon tea. klockan tre. med english breakfast te, kopp med fat, tekanna, varm hemmagjord scones, fluff-smör, jordgubbs-sylt och fin miljö. hit ska jag gå varje gång jag är i london. det är en deal, med mig själv.

från köket

sitter i köket. dricker te. och dom säger att intranätet ska funka här, men det är fan knappt alltså. snigelfart. hej.

fredag med st paul


alltså. är han inte stilig! jag är helt kär i honnom, paul. sankt paul. finaste sevärdheten i london, helt klart. om han är lika fin på insidan som på utsidan vet jag inte, men det tvivlar jag på (det kostade 11pund att gå in). fin fin fin. oc finast väder hade jag också. moln i alla olika sorters färger och sol. det gillas.
puss och godnatt

sommaren och piratduvan


idag har det rent av varit sommar och säkert tjugo grader! stekhett. jag hittade jättegrönt gräs och jättefint blommande lavandel. har en kvist här i min ficka som jag luktar på med jämna mellanrum.


och så träffade jag en enfotad duva. en PIRATduva!! halt och helt sorgligt fin. är det så att jag är lite svag för halta duvor? jag vet inte. hur som helst kan det inte hjälpas. samtidigt som jag är ganska jätterädd för dom är jag helt fascinerad. och vill helst gråta lite. undrar om de andra duvorna är elaka mot honom och så vidare.


han var ju lite rolig han till och med. jag gillar dig.

rum 154


lage trivs i det nya rummet. bara tolv bäddar.

hej rövhål! ja, du! jag tvingade den besvärliga receptionisten att följa med mig på mitt rum och hjälpa mig med mina behörigheter. du tar den, sa jag och pekade på väskan som jag kan förvara mig själv i. då sa han att han hade en idé, att ställa in mina väskor i det andra rummet på en gång. jag sa ingenting, men jag tänkte mycket.

ensamma


inatt sov lage och jag ensamma i vårt stora rum igen. det var väldigt fint. och det vekar som att det blir en tredje fin natt. :) jag hade nästan glömt hur det var att sova utan öronproppar.

idag har jag inte gjort så mycket vettigt. bara en sak, skypat med dalila. det var jättefint. att skratta lite med dalila sådär på eftermiddagen är ju något av det finaste som finns. det var väldigt trevligt. puss!

ost


angående plasten, ska man ta bort den eller är det sådan som smälter i magen? man kan ju undra.

idag har jag köpt ost. helt jättegul ost. orangegul ost. helt konstig. och ganska äcklig om jag ska vara ärlig. men det är i alla fall ost och magen, han är nog glad. köpte med mig tyskt rågbröd med. det var lite jobbigt att det var tyskt, men det såg så gott ut. och jämför man med toast så var det himmelskt gott.

rövhål


"du är ett rövhål". nej, men rövhål sa jag. receptionen är så jävla besvärlig så jag vet inte vart jag ska börja. jag är irriterad. imorgon ska jag flytta till ett annat rum (mitt rum ska tydligen ockuperas av någon skolklass eller något.) jag ska flytta till rum 154, rummet vägg i vägg med mitt rum, en meter bort. utcheckning klockan tio. och incheckning halv tre ok. det är ok. det som inte är ok är att jag måste dra ner alla mina behörigheter ner till källaren, till bagagerummet. jag frågade snällt om jag inte kunde få låna lite golvutrymme i rum 154 mellan klockan tio och halv tre, men det gick absolut inte för sig. det finns ingen hiss, däremot typ hundra trappor och mina väskor väger mer än vad jag och lage gör tillsammans. de ska ner dit för att några timmar senare asas upp igen. jag skulle sagt "du är ett rövhål!".

räkor


snart kanske jag rent av går och äter en en sån där räkmuffins. motbjudande men samtidigt väldigt spännande. väldigt fin. men tanken på innehållet får en att vilja spy lite.

bus i rum 152


nu när vi har hela fjortonbäddsrummet för oss själva passar vi på att göra lite som vi vill, lage och jag.
jag älskar lage. puss

till mamma


titta ♥

mot starbucks, i regnet. två stora svarta koppar kaffe, yogurth-med-honung-och-nötter och en brownie. ritade lite. bland annat en kopp svart kaffe i verklig storlek, från fågelperpektiv. läste lite. sen gick jag hem och skedade med lage, en lång stund. det var min dag.

fin lugn läskig natt


inatt har jag rent av sovit ENSAM i mitt fjorton-bädds-rum. skönt och tyst och lugnt men samtidigt ganska läskigt. men när jag kramade lage lite extra gick det bra, det var ju trots allt hur skönt som helst. en natt utan öronproppar, mina öron är glada.
om åtta dagar flyttar jag till gatan där ovan. då behöver vi inte sova ensamma lage och jag. åtta dagar och imorgon är det bara sju.

nederbörd, 11 grader, molnigt


typiskt nog så måste hanna-från-sundsvall jobba idag. så idag blir en helt ovettig dag. det spöregnar så jag tänker knappast gå ut. inte ens för fem öre. jo. ok. kanske bort till starbucks. jag kan faktiskt tänka mig att bli blöt för att få en kopp kaffe, eller tre. det kan jag mycket väl tänka mig.

the imaginarium of doctor parnassus


jag helt och hållet älskade den. helt fin och helt fantastisk. jag hängde inte riktigt med i alla svängarna, men jag älskar den ändå. johnny depp och heath ledger är ju helt underbara! de andra var också fina. men filmen, jag är helt kär och vill se den igen och igen och igen. rolig och fin och helt fantastisk.
köpte karamellkungen, eller candyking som det kallas här, och mådde lite illa resten av dagen, men det var det värt. föresten, karamellkungen är way mycket godare i sverige än här, dte fattar till och med jag.
annars, är det ganska segt. jag är trött på att bo på hostel osv. trött på att jag måste hålla i mina saker hela tiden. trött på att sova med öronproppar. trött på att inte kunna gå barfota. och så har jag fått så ont i ryggen av allt.
imorgon ska jag fika med hanna-från-sundsvall. kaffe!
puss och godnatt

pose-killen


"åh. ÅH! kan du inte ta en bild på mig!! snälla! kom igen!" sa den här knasiga killen när han såg min kamera. "amen självklart!" sa jag och så posade han runt och var helt glad. "oh, thank you!" sa han och så sa vi hejdå. sen skrattade jag lite för mig själv.

nu ska jag gå på bio. great! ska köpa en stor påse med karamellkungen och mer behövs inte. film. godis. fint.
puss

hej


jag gick förbi.. men var tvungen att gå tillbaka.
imorgon ska jag gå på bio. jag får passa på nu när jag är i london för hemma finns ju inte så mycket kul på den fronten, inte om man jämför. ska se The Imaginarium of Doctor Parnassus och jag tror att den blir superfin. jag menar, heath ledger, johnny depp... kom igen, den måste vara bra!

royal måndag


hej idag tog jag buss 10 till hyde park courner station och gick därifrån till slottet. tittade lite på de roliga vakterna. helt knasiga.


sen gick jag till slott-butiken, vilket borde intressera vissa mer än andra ;)

jag gick genom green park. solstolarna var borta! så jag tog en bänk. det var kallt, men jag satt en stund. tittade på duvor och gamla tanter som matade duvor. det var sött. när tanterna fått slut på bröd gick jag och drack kaffe och åt plåpärsmuffins! nomnom, den var god, men lena,  dina plåpärsscones är mö godare!

vi har varit här förut


jag och min kamera har ju varit här i london förut. för två år sedan, för att nästan vara exakt.
tänkte att jag skulle ta och bege mig hit idag. till slottet. det är ju alltid trevligt. sätta mig i green park. i en solstol och läsa lite kanske. om det inte är för kallt.
puss
ps. om två veckor, idag, åker jag hem!

trött sömnig opigg gäspig färdig slut jättetrött

inatt kunde ena halvan av det franska lesbiska peret i sängen ovanför mig inte sova. helt osovbar var hon, vilket resulterade i att även jag låg där i min säng och inte kunde sova. hela natten låg hon där och gnydde och jämrade sig och sparkade i madrassen så att hela jag praktiskt taget ramlade ur sängen. besvärligt. ibland dåsade hon dock av, en sådär en två timmar som allt kanske.
halv åtta väckte båda halvorna av det lesbiska paret mig. engelska kunde de ju inte, men med hjälp av teckenspråk och franska sa de att ena halvans mobil troligtvis låg i min säng någonstans. ramlar ner. vi letade. fågel fisk och mittemellan. men vi hittade inte ens så mycket som fem öre. lite mer franskt teckenspråk och de sa att mobilens alarm skulle gå igång kvart i nio. jaha. ok. då väntar vi. de river upp min säng osv och letar under mina strumpor och allt.
tio i nio. mobilen har gömt sig mellan sängarna och vill inte komma ut. jag hittar en hello kitty-galge och vi får äntligen fram det lilla fanskapet.
nu har de flyttat och inatt ska jag sova. djupt.

karin och tejpbutiken


förra söndagen var jag och hanna-från-sundsvall på brick lane market. jag hittade en intejpad butik som bara sålde svartvita saker och tejp. jag blev kär. jättekär.


ge mig.


tio pund rullen. dyrt. men åh så fint!


jag vill också tejpa in allt jag äger i fin tejp!! jag lämnade nästan all tejp i affären. jag stal en bit från slå-in-din-present-själv-hörnan. så nu behöver jag inte vara för ledsen för att jag inte köpte en rulle, för tio pund. min tejpbit sitter säkert i min röda anteckningsbok.

lite porträtt och lite kaffe och sånt


idag tog jag mig i kragen och gjorde något kulturellt. iställer för att bara fika. blev national portrait gallery. det var mysigt. häftigt jättegammalt hus. och många roliga porträtt, på allt från Bob Dylan till Elizabeth ett och två. och harry potter! han var också med! 


när jag var klar med det kulturella gick jag och åt en sån där scones igen. en sån där extremely fruity en. och kaffe. kaffekaffekaffe. kaffe. jag saknar vår mockamaster nästan mest av allt!! ...jag sa nästan.


sen, verkligen helt out of the blue, kom solen. jag blev jätteglad.
ritade ett flygplan och lite annat och lyssnade på jazz och danska.

åh! nu är det ett program om valar på tv! jag älskar valar.

instant film


åh! ge mig. ge mig. ge mig!
vad säger sparkontot egentligen?
om jag frågar snällt?

arkiv x

åh nej! nu startade arkiv x-filmen på tv. ska jag kunna sova ikväll borde jag fly läget. nu! jag har ju i och för sig redan sett den. så det borde ju inte vara så läskigt. men JO! som FAN! läskigt. jätteläskigt.

mysigt starbucks och pennbesvär


jag har hittat ett jättemysigt starbucks. ett helt lagom stort mysigt starbucks. de spelade fin jazz, istället för den vanliga rixfm-musiken som spelas på högsta volym på alla andra ställen. nu gäller det bara att hitta dit igen. men det ska inte vara några problem, det ligger när någonstans i soho.


stor kopp svart kaffe. nomnom. åt en scones, en fruktscones, med de fina tillbehören, sylt och fluff-smör. det är fint. en sådan ska jag föda min mage med igen snart!!
jag satt här ända tills min penna slutade fungera. den tog helt slut. så jag gick på penn-jakt. affären där de har sådana pennor som jag vill ha var dock helg-stängd. så nu är jag penn-lös. ska leta igenom mina behörigheter en elfte gång nu snart, jag vet att jag har en någonstans! min anteckningsbok ser faktiskt väldigt stilig ut i rött bläck. men. en svart penna måste inhandlas. snarast!


oxford circus från ovan. finare än från marknivå. jag föredrar att titta på folkmassor på håll än att vara i dom.
imorgon kanske jag gör något kulturellt. vi får se. lite kultur hade ju varit fint. eller så går jag och äter scones i flera timmar, det är också fint.

skuren


åh. idag såg jag en rusfig liten halt duva som inte alls såg helt kry ut. det skar lite jättemycket i hjärtat. jag ville bara lyfta upp honom och krama honom och blåsa lite på hans onda ben. och hålla honom varm innanför jackan.
jag undrar hur han har det nu.

i påsen
i påsen där, där ligger världens finaste jacka. jag-dör-lite-fin är den. men än så länge får den stanna där, i väskan. antingen så får jag ha den på mig 24/7 eller så får den ligga där den ligger. tryggt och fint i väskan. man kan nämligen inte ha någonting dyrbart liggandes. tyvärr. inatt blev jag bestulen på min handduk som jag pröjsat en pund för. är det inte korv så är det handduks-tjuvar. inte ok.
nu ska jag gå och dricka kaffe.
puss

hurra för texas!


två favorit-pojkar <3

idag fyller fina fina texas fem månader!! han har blivit så stooor! säker dubbelt så stor än vad han är på bilderna. nu får du inte bli större. ok. puss.
hade jag varit hemma hade du fått en jättestor fin krokodil att tugga på!! och en hund-cupcake med strössel på! och så hade du fått bita i mig hur mycket du velat.
jag tittar på mina texas-ärr på min arm varje dag. de är så fina. jag hoppas att de aldrig försvinner!
puss

att borsta tänderna...

...på clink

här borstar vi tänderna i duschrummet. (handfaten på toatellerna är så små och duger inte helt enkelt.) nackdelen med duschrummet är ju bara den där förbannade tjockan. imma imma imma!

suitcase


living out of a suitcase.
där i påsen alfred. där är den!! ;)

kinderägg


kindereggs got me through hard times. det är fakta.
på fredagar får man unna sig lite extra.
jag fick breakdance brian.
jag älskar kinderägg.

spagettifredag


hej idag stod jag här i tjugo minuter ungefär och väntade på hanna-från-sundsvall. jag var tidig. men det var fint. man ser mycket kul när man står stilla.


sen gick vi och åt lunch. på spagetti house. vi åt spagetti. det var mumisgt. all riktig mat är mumsigt just nu. blir inte överflöd av det just nu om man säger så...


sen skulle hanna hem och spela cello med sina ungar eller något. jag ville inte gå hem så jag vandrade ut i london-djungeln istället. hittade lite fina saker. väldigt fina saker faktiskt. en fin julklapp och lite annat fint. ballerina-fint. 

fredagfredagfredag

såhär kan det se ut. på en "public toilet". den här var ju söt.
nu, snart, ska jag vandra bort till goodge street station. där ska jag möta hanna-från-sundsvall. vi ska äta lunch. fint.

ps. jag hatar ogillar folk som tuggar tuggumi. ogillar starkt.

min bamsebjörn


mail från pappa: Skulle de mopsa upp sig kan du hälsa den där currygubben att din pappa
(the great moosehunter) snart kommer till stan om han vill något.

det känns fint att ha en stor och stark björn till pappa när man drömmer mardrömmar om dumma indier.

puss

ovettig dag
idag är en sån dag då jag inte har gjort något vettigt alls. satt i tv-rummet och ritade. tog tag i saker och gick ut. vandrade ända till starbucks. drack kaffe, åt muffins, ritade. drack lite till kaffe. ritade lite till. efter tre timmar sådär gick jag till tesco och köpte mjölk osv. sen gick jag hem och drack upp ännu en vit pint. och ritade lite till.

queensborough terrace


13 Queensborough terrace, där bodde jag i några dagar innan jag flyttade till clink. det var ett jättefint gammalt hus i Bayswater. gångavstånd till Notting Hill och jättefina Hyde Park.


här är min stege, och mitt hål i taket...


här är mitt takfönster. i love it!! titta utsikten!! en natt låg jag och tittade på stjärnorna, det var så fint att man ville gråta lite.


och här ja, här är min madrass. nu, här på clink, har jag lakan och det känns väldigt lyxigt.
det var fint där på queensborough, men jag vi har det bättre här, lage och jag. faktiskt. här kan vi gå ut och in när vi vill. duscha. sova raklånga i sängen, i säng med lakan, som inte luktar kiss. jag tror vi står ut. två veckor till, sen kommer mamma och pappa och räddar oss. två veckor idag.
puss

korv


idag låg i alla fall korven i en plastpåse, på min väska. igår låg där en oplastpåsad korv. en ölkorvar. tyska ölkorvar. och jag tvekar inte en sekund på att det är den där högen med tyska tonårstjejer som ligger bakom det här. hade det inte varit för att jag tror att de ska flytta idag hade de fått med mig att göra.

guldskepp


mot landet ingenstans!
ska jag ha ett hus ska det ha en sån här. sago-fint! helt fint!

october eleven

det slog mig precis! haha! att tvillingarna i föräldrafällan fyllde år i söndags!
åh! när jag kommer hem ska jag ha pyjamasparty med föräldrafällan!!! utan föräldrafällan - inget pyjamasparty. det är så det är.

jordgubbar arkiv x gröt osv


idag tog jag på mig min jordgubbs-kjol. satte mig på bussen. och åkte till harrods. är man i london i flera månader måste man ju nästan åka till harrods. så är det ju bara. men ärligt talat. det är ju egentigen ganska tråkigt. är man inte ute efter en exklusiv klocka för 100,000pund eller oplockad kyckling från italien är det faktsikt ganska överskattat. 


godisavdelningen däremot. den är fin. helt fint. alla går omkring i fina hattar och är hyper-trevliga. och så får man smaka på en massa gott. jag gick förbi pralinstället mer än en gång om man säger så...


efter alla praliner blev jag trött och gick hem. GICK!! jättemånga kilometer! och när jag kom hem blev jag sugen på gröt. med mjölk och lingonsylt. blev dock mer soppa än gröt. micron funkar bara på halveffekt. segt!

nu sitter jag i tv-rummet och ritar. någon tittar på arkiv x och jag kissar nästan på mig. (både bildligt och bokstavligt faktiskt) men arkiv x är ju något av det läskigaste som finns. arkiv-x-introt ger mig rysningar i hela kroppen. tittade på det en gång när jag var liten. sen var det kört. huuuu!!

hej pappa

idag har jag druckit en pint. precis som jag lovat. titta!

eftersom jag vägrar att förvara min föda i det gemensamma kylskåpet jag var ju tvungen att dricka upp hela på en gång. en hel pint. men det gjorde inget. jag skulle kunna leva på mjölk. mmm!!

ps. jag sa ju att en pint var mer än en halvliter!

PUSS
Karin

up


på sätt och vis var den bättre än de andra pixar-filmerna. jag har aldrig sett en pixar-film som varit så.. gråtframkallande. really. minut 10-20 var helt jättefint sorgligt och jag tror att alla i salongen grät lite. jag gjorde. och karl, den gamla gubben. han är faktiskt mycket snällare i verkligenheten än vad som framgår i reklamen. han är en vldigt god, men ledsen, person. jag gillar honom.
och filmen i sig. jag ska lära mig att älska den med hela mitt hjärta. jag lovar.

mamma mia


igår var jag på musikal. med skolan. och alltså. nej. jo men visst. west end är väl alltid bra. eller? nej. inte exvalterande bra. hon som spelade sophie, dottern som sulle gifta sig, var jättedålig. verkligen jättedålig. men harry, head banger och de som spelade donnas kompisar var jätteroliga. faktiskt.
jag får sluta upp att ha så höga förväntingar på sådana hära saker... men det faktum att jag tyckte att den här showen var dålig skyller jag helt och håller på att filmern mamma mia är så bra. mycket bättre än musikalen.

inatt drömde jag om indierna. de var arga på mig. pappan var jättedum. så jag vaknade och var lite extra snurrig idag. typiskt.
man kanske ska gå ut en sväng kanske...

hej


nu går jag in mot staden och gör något åt min klädångest. sen sätter jag mig på ett fik och väntar på att klockan blir halv åtta. musikal!! hoppas bara inte att mina före-detta-klasskompisar har glömt min biljett...
puss

mitt rum på clink
det här är mitt rum. det är ok. det var ok. det var ett ganska lugnt rum. vi respekterade varandra. om man säger så. men igår flyttade det in en hög med tyska tonårstjejer. nu är det inte ok. de låter, ockuperar allt golvutrymme och grisar ner. jag hoppas innerligt att de inte blir långvarande.
ikväll ska jag gå på musikal. med skolan (som jag hoppat av, men jag fick följa med ändå.). vi ska se mamma mia. har aldrig sett den, på scen. det ska bli trevligt. 19:30 börjar den. och innan dess ska jag köpa lite kläder. jag har klädångest... men det är en helt annan historia...

up i 3D på empire


idag har jag varit på bio. på empire på leicester square, den häftigaste biografen (och dyraste tyvärr). det var apcoolt. värsta stora salongen. och biljett-mannen lös med ficklampa på min stol, ända till jag kom fram till den. det kallar jag service!
3D. så jäkla coolt. jag blev lite snurrig till en början, men efter ett par minuter var det inga problem. jättecoolt!
och filmen ja. UP. den var jättefin. jag började gråta. den började med att vara helt jättedjup och jättesorglig. helt hemskt sorglig, vilket jag inte vet om småbarn fattar. men det är ju sånt som gör disney-filmer fina. att man växer i dem. och, jag hatar att säga det, men jag hade nog lite för höga förväntningar på filmen. den var jättefin och jätterolig osv. men historien var.. söt. men var lite för bra för att vara sann ibland, några gånger. typ. men det strider mot mina principer att inte älska den. det är ju ändå en pixar-film. jag älskar pixar.
nu ska jag sova.
godnatt
puss

grillad


idag är dagen då någon vill elda upp mig.
först brödrosten och nu min middag.
starkt! spicy! HOT!  som in i helvete.
jag tackade gudarna för att jag hade en flaska vatten till hands.

brödrosten


idag brännde jag mig på brödrosten. som för övrigt är en ganska kul maskin. man läggen brödskivorna på rullbandet och sen efter någon minut kommer de farande ut från våningen under. värsa rutschkanan... ordet rutschkana... det skriver man inte så ofta. det ser ju jättekonstigt ut!
nu ska jag gå in mot staden och roa mig! bio!! pixar-film!!! UP!!! jag är exvalterad!! woho!
puss

columbia road och brick laneidag har jag och hanna, som jag träffade på engelskakursen, varit på marknad. en jäkla massa marknad.
 
varje söndag träffas blom-folket på columbia road och luktar på blommor tillsammans. det är så fint. blommor, växter och folk i alla former och storlekar är välkomna.  


och om man vill kan man ta hem en sånt här fint jättestort träd. fast då behöver man vara två. really!


jättestor fin hund.


vi hittade fika. ett svenskt ställe som tyvärr gav jätte-tyska vibbar. inte ok.


kanelbulle och mjölk och kaffe! nomnom. (mamma jag längtar efter dina bullar!!!)


det låg en jädrans massa prylar på gatorna.


typ cirkuselefanter och människor med konstiga skor..

jag flyttar på kanelbullens dag.


jag slår till med att fira kanelbullens dag. med mjölk. en vecka för sent, jag vet. men va fan. förra söndagen gick jag min gata upp och ner säkert tio gånger och letade förgäves efter en bulle. letade och letade, utan resultat. mitt hjärta gick i tusen bitar. bättre sent än aldrig. eller hur!

idag har jag varit på marknad, brick market, med snälla svenska hanna. hanna från sundsvall. vi trängdes bland ett på blom-marknaden. det var så fint! vi trängdes lite till. sen gick vi och fikade på fika, ett svensk ställe som såg förskräckligt tyskt ut. men knäckebröd hade dom, så jag antar att det var ok.

jag köpte en kjol med jordgubbar på och så blev jag snurrig och ramlade omkull. sen åkte vi tunnelbana hem så nu har jag antagligen svart snor...

puss

missingNÄE!!! fy fasiken vad lågt! någon har bestulit mig på min mat!!!! gemensamma kylskåp - aldrig mer (bara på södra...)

beskrivning: rosa tetra pak med jordgubbs-och-banan-smoothie, sex äpplen, en burk heinz bönor i tomatsås, tre citroner.

hittelön: en fem kramar


dörren


dörren.
igår satt jag helt fredligt på golvet i en rätt så öde korridor och skypade med mamma och pappa. men jag satt tydligen precis hostellets populäraste sevärdhet. den här dörren... en massa kamera-beväpnat folk kom och posade vid den. tror att det är någon slags antik cell-dörr. ja den var ju fin...
jag mår illa. känner mig asfull och åksjuk på samma gång. typ som när man blundar när man är jättefull-på-snudd-till-däckad, så känns det. snurrsnurrsnurr. inte ok. jag har inget emot saker som snurrar. jag gillar saker som snurrar. de är fina. typ släng-gungor. jag älskar saker som snurrar. inte just nu bara...
puss

en vecka sedan...


idag för en vecka sedan. utslängd. sitter på starbucks i golders green och återhämtar mig. och lage är med. han ligger på väskan och andas lite mellan alla kramar. fin var han. är.

scheissekopf


fan! helvetes jävla skit! rövhål! jag-önskar-jag-kunde-svära-på-tyska-inte-ok!!!!
inatt fick jag en såndär jävla dos med yrsel. igen. helvete!! är så jävla yr så det inte är sant. :'(
ingen öl idag pappa. jag går redan som ett fyllo här i korridorerna. suck.
han den där gud verkar förbannad på mig, eller nått. kom igen. lägg av. jag vill inte vara med.

vampyr? jag?


"wow! you looked exactly like that vampire! wow! like that evil one, you know." hehe. en tjej såg mig tydligen bakifrån och kissade typ på sig för att jag precis såg ut som den där elaka vampyren, victoria, i twilight-filmen. det var lite kul.

natural history museum osv


natural history museum. (det med alla dinosaurierna och uppstoppade djuren.)


bajs på låda. det är helt seriöst. ren-bajs, elefant-bajs, eller noshörnings-bajs.


svart buss...

Idag tog jag bussen till south kensington. där ligger natural history museum. barnens favoritmuseum enligt min guidebok. yes. såg jättemånga dinosaurier. mest ben, men fortfarande dinosaurier. och så tittade jag på alla uppstoppade djuren. elefanterna, råttorna, kamelerna, allt. var dock lite besviken för att det inte var riktiga djur... london zoo nästa. kanske. att titta på de uppstoppade djuren kostar ingenting. att titta på de levande kostar 14.5pund. fan.

jag gick in mot stan. gick och gick och gick. satte mig på starbucks och drack latte och åt macka. ritade lite i min röda anteckningsbok. lyssnade på lite roliga brittiska konversationer. tittade på en italienare när han bråkade med någon i telefon. han hade headset och slog nävarna i luften hela tiden. det var underhållande.
sen tänkte jag gå hem till, men det började ösregna så jag tog bussen istället.

puss

lösning


en ganska fin lösning i min sovsal.

löst sig ja. det kan man säga att det har. på sätt och vis. det känns bättre nu. sa upp mig för en vecka sedan hos familjen. och sen dess har det varit ganska jobbigt. upprörd värd-mamma mitt i natten. blivit utslängd. sovit i ett hål i taket. flyttat hela mitt liv, i packning, två gånger. blivit sjuk som in i helvete.
men nu känns det bättre. bor på ett hostel. clink. det är ok. bortsett från att jag delar tre halvfräsha toaletter med 3 gånger 14 tjejer är det helt ok. inte bra, men ok.
om tre veckor idag kommer mamma och pappa och räddar mig. död eller levande. imorgon är det två veckor och sex dagar...

imorgon ska jag titta på dinosaurier!!!

frukost på clink


jag står i frukostkö. hungrig. som fan.


frukosten på clink är gratis. och det missbrukas hårt. jag vet inte hur andra gör. men jag äter tills jag spyr. bokstavligt talat. nästan.
toast. med smör (eller marmelad om man nu gillar det). och kalaspuffar. idag fanns det dock müsli!!! me like me like!! jag har aldrig ätit så mycket bröd i hela mitt liv. men vad gör man inte för sparkontot!

clink

ikvall flyttar jag till ett hostel. det heter clink och ligger vid king cross. forsta veckan pa clink ska jag utnyttja deras gratis-frukost hart. och bara sova och sova och sova. ar sjuk. har feber. och bara frossar hela tiden. nasta vecka ska jag turista igen. och snart aker jag hem. till sverige. fint.

puss

oplanerat...

ok. saker och ting har inte rikgigt gatt som planerat. inte ens for fem ore har saker och ting gatt som planerat. just nu bor jag pa en madrass i ett hal i taket. bokstavligt talat, ja. stege, hal i taket, madrass. och en halv kvadratmeter omadrassat utrymme. dar bor jag nu. sa skicka for guds skull ingenting till min gamla adress!!
och imorgon flyttar jag till ett hostel...

jag mar ok. har dock blivit sjuk. inte ok. men jag klarar mig!

puss

hej turist


hej, idag har jag turistat. yes, idag har jag gjort flod. great att jag gjorde flod idag istället för i onsdags. det blir så mycket finare när det är soligt. fakta.
jag tog bussen till victoria station och gick ner till floden. hittade big ben och london eye, vilket inte var så svårt. sen gick jag längs floden, österut. gick och tittade och gick. var inte så upphetsande. faktiskt. eller, jo, det var fint. men jag var så trött. sömnig. hade en osovbar natt inatt. jättetrött. men jag gick lite till. ganska långt till faktiskt. men sen satte jag mig på bussen hem och somnade. när jag kom hem åt jag ost. sen hämtade jag ungen hos mardröms-daniel. och nu bäbis-sitter jag. dags för säng!

nu är det bra


precis. nu är det slut på de här dumma farsonerna. jag rymmer. vart vet jag inte riktigt än. men rymmer gör jag. om två veckor. max. så får vi se hur det blir...

busshållsplats
igår fick jag vänta på min buss. jättelänge. så jag blev lite uttråkad. minsann. ser du vad jag ser?
man kan aldrig riktigt lita på dom där bussarna alltså. de kommer lite när de vill och vägrar släppa av en om man vill hoppa av när det är traffikstockning. kom igen!

snart ska jag och ungen iväg på simskola... och idag ska vi vara riktigt tidiga har jag bestämt! tillräckligt tidiga så att jag får en sittplats på besökar-bänken, vilket inte är det lättaste!

nog om bänkar. idag hade vi en ny lärare i skolan. hon heter sarah och är så jävla mycket bättre än den gamla läraren att jag blir helt lycklig. helt cool var hon. och så tyckte hon att det där med att jobba i boken bara var för mesar. HA! sånt gillar jag.

puss

RSS 2.0